‹ Terug naar fotos

Valery Goodwin workshop

De grootte van het werkstuk wordt 20x20 cm. Het wordt een collage met heel dunne laagjes stof. Hiervoor werken we met organdie en/of organza. 

Het ontwerp halen we van google maps en google sateliet. Kies een plek waar je happy bent, maak een screenshot daarvan, dan kijk je de satelietbeelden van die plek en maak daar ook een screenshot van. Printen deze twee. De wegen-huizenkaart met een dikke lijn markeringen aangeven, kijk wat je ziet op sateliet en teken dat in. bv. Bomen. Nu heb je de voorlopige schets klaar om mee te werken. 

Dit heb ik gedaan, volgende stap,  ik heb organza halve meter besteld, komt morgen denk ik binnen.
We hebben drie organza lapjes van 20x20cm. nodig. Twee daarvan worden bewerkt met een vloeibare textielverf. Een voor de onderlaag en een om straks de bomencirkels van te maken. 
Van bepaalde onderdelen heb ik al sjablonen gemaakt, de bebouwing, de Maas, de natuurgebiedvelden. 
Zometeen moet ik wel de kleuren van de ondergrond vergeten, een naar de figuren kijken. Met totaal andere kleuren werken. Overmorgen mee verder . 
23 januari, kleuren kiezen, denk om licht , medium, donker, voor contrast, wit is goed en twee kleuren die tegenover elkaar liggen bij de kleurencirkel.
‹ Terug naar fotos