‹ Terug naar fotos

parkeren de Wijert

Hoi Bas, jullie komen van de A28, bij de eerste kruising  ( foto 1) links rijd je de Vestdijklaan op, vrij snel aan de linkerkant bij de grasvelden zijn stroken parkeerplaatsen, (foto 2, en 3 )

Als je ziet dat daar plek is, kun je eerst een rondje rijden en dan daar parkeren, dan staat de neus meteen goed met het wegrijden. 
Voor onze flat, voor de bloemenshop-Aldi langs ga je de Borderwijklaan op,Foto 4-5) meteen na de Aldi naar rechts ( staat een bord doodlopend? kom je op de parkeerplaats waar ik op uitkijk vanuit mijn appartementje, foto 6 tot 12 geven een overzicht van dit parkeerplaatsje, met mazzel wel een plek, zo niet, dan kun je er weer afrijden. ( maarten en Kain parkeerden daar afgelopen week hun busje met aanhanger in de bocht, anderen konden er nog wel omheen. 

Zover dit parkeerplaatsje. Had je op de heenweg gezien dat er bij het grasveld parkeerplek was, kun je ook dit parkeerterreintje gebruiken om rond te rijden en naar die eerste parkeerplaats terug te rijden.

Was daar geen parkeerplaars dan heb ik op de Vestdijklaan nog wel een mooi plekje gevonden, vlak bij de flat, alleen is het dan handiger om een blokje om te rijden, zodat je voor het wegrijden later meteen de goede richting uitstaat. 

Dat gaat dan als volgt, je komt van het  Aldiparkeerterreintje af en gaat dan bij de Borderwijklaan naar rechts, rijdt die straant helemaal uit en komt onder weer op de Vestdijklaan uit, daar ga je weer naar rechts en volgt de weg tot ongeveer bij onze flat. Best een eindje is dat. Als je bijna bij de flat bent is er een wegversmalling, maar 50 meter daarvoor lijkt me een mooie parkeerplek, zie foto 13 en 14 (van de andere kant genomen).
Foto 15 en 16 is pal voor de flat genomen, als daar niemand staat ook een mooie plek.

Tot zo ver mijn zoektocht.


 
‹ Terug naar fotos