‹ Terug naar fotos

Dunya

Het Intercultureel Centrum Dunya in Boxmeer is er voor mensen met verschillende culturele achtergronden. Dunya is een ontmoetingsplek waar mensen zichzelf kunnen zijn. Waar ze troost en moed kunnen vinden en de stimulans en uitdaging om vaardigheden te oefenen en om hun kennis te vergroten. Dunya is een plek waar werelden samenkomen en waar eigenwaarde voorop staat.

Dunya is ook een plek waar veel mensen komen die kennis hebben van de multi-culturele samenleving. Dunya staat midden in Boxmeer, maar de vrijwilligers vanuit Dunya zijn ook actief op diverse andere locaties. De multi-culturele expertise wordt regelmatig ingezet bij diverse organisaties. Scholen, wijkraden (ook buiten de kern Boxmeer) en zorginstellingen kunnen een beroep doen op de kundigheid van de vrijwilligers. Met elkaar maken we een kleurRIJK Boxmeer.
Hier ben ik 15 december 2021 begonnen met een naaiklasje. Alles is er aanwezig, goede naaimachinen, een lockmachine, strijkbout, stofjes, fournituren. Er is blijkbaar niet zo lang geleden ook lang naailes gegeven. Daar hoor ik nog wel meer van. 
20 januari, we waren met vijven, leuke tasjes gemaakt.

‹ Terug naar fotos