‹ Terug naar fotos

Cas Holmes online

 15 augustus 2021,  toegang tot de 8 weken durende onlinecursus. De titel id Making Connections- Marks,Layers en Stitch with Cas Holmes. Eigenlijk is het best wel ingewikkeld. Het gaat met up's en down's, Ondertussen ook een boekbindcursus aan het doen. Dat past er wel goed bij, kan nu al mooie schetsboekjes maken. Schersboekjes bij de hand hebben is belangrijk. Eigenlijk een soort beeldende dagboekjes. Optekenen waar je enthousiast van wordt. Alles in je directe omgeving. Ik had al het een en ander verzameld, heb ik vanmorgen opnieuw ingebonden, Ligt nu in de pers te drogen. Ook al een leeg boekje gemaakt wat straks mee naar Frankrijk mag. Module 5 eindelijk klaar. 27 sept drie mooie collages gemaakt in rustige kleuren. 
3 oktober, naaimachinetijd, eerst gewoon de Pfaff gebruiken, wil weten wat die kan. En meteen terug naat module drie, ga een lijntekening nu borduren. Goedemorgen Koriander, met jou begin ik.eerst de koriander nog een keer uitgetekend. 6 oktober,  KLAAR, is wel een variatie op geworden. 
Rust in de tent, alle lesstof doorgenomen, veel begrepen. Ook de grote collage weer in stukken gescheurd. Ben kleur en mocochrome aan het vergelijken, over compositie na aan het denken. Vanavond Q&A.
27 oktober, horizon op een-derde. Gisteren prachtige fotoos gemaakt tijdens het fietsen, die ga ik gebruiken. Zojuist uitgeprint, ik ga ze aan elkaar plakken, de maat in papier al gemaakt, wil een oude theedoek als ondergrond gebruiken, atelier tafel nu klaarmaken. 
1 november, het gaat snel in een keer. Het zit in mijn hoofd, ik wil er steeds mee verder. Het ligt nu weer te drogen. Ik maak tussenliggende foto's. 
5 nov. goede aanvullingen gedaan. 6 nov. het gaat met ups en downs. 
 
‹ Terug naar fotos