Mooie ontmoetingen in de Open Kas

Voorlopig komen we elke dinsdag in de Open Kas bij elkaar. ( 25 oktober, 1, 8, 15 november ) van 10.00 - 14.00: Het is open inloop Textiel atelier.  Thema: Wol en vilten.
Samen werken we aan kleden voor de rocket stoof, we gebruiken alle soorten ruwe wol die voorhanden is. Er wordt ( meestal) een lekker soepje gemaakt.  (vrijwillige bijdrage) .Kleed je warm aan, het is een open kas, maar het vuurtje brandt. Irma Frieling is onze gastvrouw. Zin om mee te doen? Welkom.

Sinterkerstmarkt, 

Om alvast in de agenda te zetten, op 20 november is er in vleugel F een Sinterkerstmarkt. Dit wordt georganiseerd door bedrijf "Altijd Jarig", onze buren in velugel A.
Op deze markt kan je creatieve en eigenzinnige producten vinden in de meest uiteenlopende ambachten. Denk hierbij aan kleding, speelgoed, kussens, tassen, geïllustreerde kaarten, zeep en nog veel meer. Kortom, écht unieke cadeautjes.
Om het nog leuker te maken kan je op een bijzondere manier je cadeautjes inpakken. En natuurlijk is het ook een feestje voor kinderen. 

Vleugel F is een sfeervolle plek die creativiteit ademt. Je kan hier ook terecht voor een kop warme chocomelk.

De Sinterkerst markt is van 13.00 tot 17.00 uur, bij Vleugel F in de Biotoop van Haren. Er is genoeg parkeergelegenheid tegenover het terrein

Voor ons is dit een thuisgebeuren, daarom hebben wij ook een tafel. Welkom iedereen.
We maken mooie artikelen uit onze rest lappenmand. Bv. deze tasjes met veel vakjes, ideaal om een naaitasje van te maken. Ze staan ook op de website.

Cursussen.

Het eerste cursusblok loopt al. De nieuwe blokken beginnen weer op 9 jan 2017 Patroontekenen en 12 januari 2017 Kledig maken. Meer informatie op onze website.

Een fijne herfst gewenst namens het Natuurstoffenteam.