Nieuwe website.

We zijn het jaar goed begonnen met een overzichtelijke, nieuwe website. We kunnen ons nog goed herinneren dat ik de eerste stoffen online heb gezet, dat is inmiddels vijftien jaar geleden. Het was een leuke uitdaging om alles weer met een frisse blik te bekijken.

Nog niet alle producten staan op de site, maar aankomende weken worden deze nog verder aangevuld. Het superteam van Cybox heeft ervoor gezorgd dat alles tip-top verlopen is en het er zo mooi uitziet. Zij zijn als internet en communicatiebureau compleet op de hoogte van de nieuwste snufjes op gebied van bijvoorbeeld de veiligheid van internetverbindingen en betalingssystemen. Hierdoor is winkelen op mijn site ook met zekerheid veilig te noemen. Wel zo’n prettig idee!

*Nieuw: Bij een bestelling van boven de 50 euro hoeven er geen verzendkosten meer betaald te worden. 

Natuurlijk zouden we het ook hartstikke leuk vinden als je ons even laat weten wat je van onze nieuwe website natuurstoffen.nl vindt! Dat kan bijvoorbeeld via het contactformulier. Alvast bedankt.

Team Cybox

Cursus Patroon Tekenen

De Cursus Patroon Tekenen start maandagavond 25 januari 2016 weer. De cursusduur is 8 weken, een avond per week van 19:30 uur tot 21:30 uur. Deze cursus kun je zien als een kennismaking met het patroontekenen.

Voor mensen met enige ervaring in het maken van kleding is het een mooie aanvulling om wat inzicht te hebben in de opbouw van de patronen. Het geeft je vrijheid om je eigen ideeën te verwerken in de kledingstukken die je wil maken. In dit korte blok van 8 avonden maak je kennis met het begrip technisch patroontekenen. We tekenen volgens de Rundschau-methode, een gangbaar patroontekensysteem, waarin gebruik wordt gemaakt van proportionele maatberekeningen.

Er wordt eerst getekend op schaal, daarna op ware grootte. Het maken van een proefmodel op ware grootte behoort tot de mogelijkheden, mits je er ook thuis enkele uren per week aan kan besteden.

Prijs: € 145,- incl. materiaal en reader.
Locatie: de Biotoop, Kerklaan 30A Haren Intern nr: A227.

De Biotoop.

We zitten nu een jaar in de Biotoop, een bijzondere plek.
Het is bekend dat we hier tijdelijk zitten (maar wat in het leven is er niet tijdelijk?) in ieder geval zullen wij ook de aankomende vier jaar nog gebruik maken van deze ruimte. 

Er is letterlijk en figuurlijk veel bedrijvigheid op deze 8 hectare, waar wij ook een onderdeel van zijn. Er wonen mensen, er zitten bedrijven gevestigd, er is een evenementen- en ontmoetingsplek, je vindt hier ateliers en er worden trainingen gegeven. 

We grenzen aan de Hortus Botanicus. Wat gelijk staat aan veel groen, veel bomen en mooie paden. Wij zitten, lekker makkelijk, vlak bij de hoofdingang. In vleugel A op de tweede verdieping met een prachtig uitzicht. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de bedrijven, de  evenementen en meer?
Dan vind je dat op de website van de Biotoop. www.biotoop.org